Mowa pogrzebowa wygłoszona podczas nabożeństwa żałobnego Prof. Jakuba Pokory 17 czerwca 2024 r., kościół pw. św. Wincentego à Paulo na cmentarzu Bródnowskim - Czyż, Anna Sylwia (Artifex Novus, 2024)
m.