Laudacja wygłoszona 11 grudnia 2015 r. podczas uroczystości Jubileuszu Pana Profesora Jakuba Pokory przez prof. Christine Moisan-Jablonski - Moisan-Jablonski, Christine (Artifex Novus, 2020)
Laudacja wygłoszona 11 grudnia 2015 r. podczas uroczystości Jubileuszu Pana Profesora Jakuba Pokory przez prof. Christine Moisan-Jablonski. The laudation made by prof. Christine Moisan-Jablonski at the Jubilee of Prof. Jakub Pokora on 11th of December 2015.