Recenzja książki Jerzego Kandziory „Ocalony w gmachu wiersza. O poezji Stanisława Barańczaka” - Giemza, Lech (Colloquia Litteraria, 2009)
Artykuł stanowi recenzję książki Jerzego Kandziory „Ocalony w gmachu wiersza. O poezji Stanisława Barańczaka”