Późnoantyczna "Echtheitskritik" w ujęciu Sympliciusza Commentaria In Galeni "De Secits" (Pocz. VI W.) - Mejor, Mieczysław (Colloquia Litteraria, 2009)
Artykuł podejmuje problematykę późnoantycznej "Echtheitskritik" w ujęciu Sympliciusza Commentaria In Galeni "De Secits" (Pocz. VI W.)