Sprawozdanie z międzynarodowej konferencji „Perspektywy dla świata wolnego od broni nuklearnej i integralnego rozbrojenia”. Watykan, 10–11.11.2017 - Kulska, Joanna (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka, 2018)
Sprawozdanie z międzynarodowej konferencji „Perspektywy dla świata wolnego od broni nuklearnej i integralnego rozbrojenia”, Watykan, 10–11.11.2017 r.