IX KONFERENCJA NAUKOWA. BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI PRZESTRZENNEJ W INTERNECIE. 19 MAJA 2017 R. W WARSZAWIE - Świtała, Krzysztof (Człowiek w cyberprzestrzeni, 2017)
Kominukat dotyczący konferencji naukowej.