Sprawozdanie z V Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej z zakresu edukacji globalnej pt. „Edukacja globalna wobec wyzwań zrównoważonego rozwoju”, Warszawa 23 maja 2019 roku - Stępkowski, Dariusz (Forum Pedagogiczne, 2019)
Sprawozdanie z konferencji naukowej.