Piotr Majer, Leszek Adamowicz, Praktyczny komentarz do dekretu ogólnego Konferencji Episkopatu Polski o przeprowadzaniu rozmów kanoniczno-duszpasterskich z narzeczonymi przed zawarciem małżeństwa kanonicznego z dnia 8 października 2019 r., Wydawnictwo Die - Poniatowski, Michał (Ius Matrimoniale, 2023)
Recenzja publikacji naukowej