Wojciech Góralski, ‘Simulatae nuptiae nullius momenti sunt’ (D. 23, 2, 30). Symulacja zgody małżeńskiej w najnowszym orzecznictwie Roty Rzymskiej na przykładzie wybranych wyroków (2014-2021), Wydawnictwo „Bernardinum”, Pelplin 2023, ss. 208 - Pietras, Dawid (Ius Matrimoniale, 2024)
Recenzja publikacji