Adam Młynarczyk, Dowodzenie wykluczenia „bonum prolis” w orzecznictwie Roty Rzymskiej z 2012 roku, Radomsko 2025 [bez wskazania wydawcy], ss. 150. - Góralski, Wojciech (Ius Matrimoniale, 2025)
Publikacja jest recenzją monografii naukowej