Wyrok Sądu Metropolitalnego w Katowicach (c. Sobański) z 27.12.2000 r. z tytułu symulacji (absentia consensus) - Sobański, Remigiusz (Ius Matrimoniale, 2002)
Si predenta il testo della sentenza del Tribunale Metropolitano di Katowice с. Sobański („pronullitate”) ob absentiam consensus.