Wyrok Sądu Kościelnego we Włocławku (c. Gręźlikowski) (z pominięciem daty) z tytułu niezdolności psychicznej (osobowościowej) do podjęcia istotnych obowiązków małżeńskich (kan. 1095, n. 3 KPK) - Gręźlikowski, C. (Ius Matrimoniale, 2002)
Si presenta il testo della sentenza del Tribunale Ecclesiastico di Włocławek с. Gręźlikowski (omessa la data) dal can. 1095, n. 3 del CSC („pro nullitate”).