Konstelacja Witkacy. Z Zofią Radwańską z Muzeum Tatrzańskiego rozmawia Paweł Drabarczyk vel Grabarczyk - vel Grabarczyk, Paweł Drabarczyk (Artifex Novus, 2021)
Wywiad z Zofią Radwańską z Muzeum Tatrzańskiego Interview with Zofia Radwańska from the Tatra Museum