Sprawozdanie z konferencji "Zygmunt Krasiński - pytania o twórczość" - Kwiatkowska-Milińska, Iwona (Colloquia Litteraria, 2006)
Artykuł jest sprawozdaniem z konferencji naukowej "Zygmunt Krasiński - pytania o twórczość".