Sprawozdanie z konferencji "Jak czytać Norwida? Postawy badawcze, metody, weryfikacje". Colloquia Romantyczne III - Woźniewska, Magdalena; Trzcionka, Joanna (Colloquia Litteraria, 2006)
Artykuł stanowi sprawozdanie z konferencji "Jak czytać Norwida? Postawy badawcze, metody, weryfikacje". Colloquia Romantyczne III