SPRAWOZDANIE Z INAUGURACJI KIERUNKU FILOLOGIA KLASYCZNA NA WNH UKSW - Chachulska, Marta; Jurkowski, Jakub (Colloquia Litteraria, 2009)
Sprawozdanie z inauguracji kierunku Filolologia Klasyczna na Wydziale Nauk Humanistycznych UKSW.