Nieznane listy Stefana Garczyńskiego do Antoniego Edwarda Odyńca - Myszor-Ciecieląg, Monika (Colloquia Litteraria, 2016)
W artykule opublikowane zostały nieznane wcześniej listy Stefana Garczyńskiego do Antoniego Edwarda Odyńca wraz z niektórymi podobiznami autografów.