Sprawozdanie z konferencji naukowej „Relacje religii i polityki jako przedmiot badań politologii” Warszawa, 30.11.–1.12.2017 r - Rutkowska, Patrycja; Tylka, Dominik (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka, 2018)
Sprawozdanie z konferencji naukowej „Relacje religii i polityki jako przedmiot badań politologii” Warszawa, 30.11.–1.12.2017 r