Religia na obraz ludzki czy Boży? Recenzja książki Jana Grosfelda pt. Od lęku do nadziei. Chrześcijanie. Żydzi. Świat, WAM, Kraków 2011, ss. 248 - Bobko, Aleksander (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka, 2019)
Recenzja książki Jana Grosfelda pt. Od lęku do nadziei. Chrześcijanie. Żydzi. Świat, WAM, Kraków 2011, ss. 248