Recenzja książki Roda Drehera „Opcja Benedykta. Jak przetrwać czas neopogaństwa”, Wydawnictwo AA, Kraków 2019 - Skrzypczak, Robert (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka, 2020)
Artykuł zawiera recenzję książki Roda Drehera „Opcja Benedykta. Jak przetrwać czas neopogaństwa”, Wydawnictwo AA, Kraków 2019.