Overview of the international conference "Secularism as a challenge for politics and political science", 12-13 December 2019, Warsaw - Speidl, Bianka (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka, 2020)
Artykuł zawiera omówienie konferencji pt. "Sekularyzm jako wyzwanie dla polityki i nauk o polityce", która odbyła się w dniach 12-13 grudnia 2019 r. na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie.