Przyszłość demokracji. Encyklika Centesimus annus po 25 latach. - Greloff, Jakub (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka, 2017)
Sprawozdanie z konferencji naukowej, Uniwersytet Warszawski, 24 listopada 2016 r.