Pochwała ortodoksji. Recenzja książki Alaina Besançona Współczesne problemy religijne, Teologia polityczna, Warszawa 2017, ss.323 - Gierycz, Michał (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka, 2018)
Artykuł zawiera recenzję książki Alaina Besançona "Współczesne problemy religijne", Teologia polityczna, Warszawa 2017, ss. 323.