Paradoksy współczesnych Europejczyków. Recenzja książki Chantal Delsol pt. "Kamienie węgielne. Na czym nam zależy?" - Kmieć, Michał (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka, 2019)
Recenzja książki Chantal Delsol pt. "Kamienie węgielne. Na czym nam zależy?"