Księga Ozeasza w Qumran: rękopisy biblijne (4Q78-79, 4Q82), cytaty w zwojach niebiblijnych (CD, 4Q163, 4Q177; 4Q434) i Peszer do Księgi Ozeasza (4Q166-167) - Parchem, Marek (Collectanea Theologica, 2017)
Abstrakt