Ks. Stanisław Kisiel, „Kościół wierzący w naukę Chrystusa. Materiały na katechezy dla młodzieży licealnej i dorosłych o tematyce światopoglądowej, dogmatycznej, eklezjologicznej i o sektach”, wyd. IV, Bonus Liber 2019, ss. 350. - Wiśniewski, Sebastian (Collectanea Theologica, 2020)
Książka ks. S. Kisiela stanowi cenną pomoc dla duszpasterzy, liderów wspólnot i wszystkich, którym zależy na własnej formacji katolickiej. Przedstawiono w niej nauczanie Kościoła dotyczące prawd wiary zawartych w Credo. Każdy z tematów został rzetelnie opracowany i może stanowić konspekt katechez dla młodzieży i dorosłych. Książka zasługuje na uwagę i pozytywne przyjęcie.