Marian MAŁECKI, Z Ziemi Świętej do Polski. Dzieje Bożogrobców. From Holy Land to Poland. The History of the Order of the Holy Sepulcre, Zakon Rycerski Świętego Grobu Bożego w Jerozolimie: Zwierzchnictwo w Polsce – Drukarnia Archidiecezjalna w Katowicach, 2013, ss. 159. - Chrostowski, Waldemar (Collectanea Theologica, 2016)
recenzja