Tomasz Żurawlew, Styl poetycki Cypriana Norwida w przekładzie na język niemiecki. Studium teorii i praktyki translacji wiersza, Universitas, Kraków 2024, ss. 430 - Kudyba, Wojciech (Idiolekty, 2026)
Bez abstraktu