Ks. Andrzej Kumor, Zasada zaufania do stron procesowych w kanonicznych sprawach o nieważność małżeństwa, Wydawnictwo KUL, Lublin 2023, ss. 314 - Lewandowski, Paweł (Ius Matrimoniale, 2024)
Recenzja publikacji