Wyrok Sądu Metropolitalnego w Katowicach (c. Sobański) z 22.03.2001 r. z tytułu podstępnego wprowadzenia w błąd - Sobański, Remigiusz (Ius Matrimoniale, 2002)
Si presenta il testo della sentenza del Tribunale Mertopolitano di Katowice c. Sobański ob dolum („constare”).