Romanae Rotae Tribunal, Decisiones seu Sentantiae selectae inter eas quae anno 2014 prodierunt cura eiusdem Apostolici Tribunalis editae, volumen CVI, Città del Vaticano, Amministrazione del Patrimonio della Sede Apostolica e Libreria Editrice Vaticana 20 - Góralski, Wojciech (Ius Matrimoniale, 2022)
Publikacja stanowi recenzję zbioru wyroków wydanych przez Trybunał Roty Rzymskiej