Giuseppe Mazzanti, Matrimoni post- tridentini . Un debattito dottrinale fra continuitá e cambiamento (secc . XVI-XVIII), Bononia Univeristy Press, Bologna 2020, ss. 235. - Dzierżon, Ginter (Ius Matrimoniale, 2022)
Publikacja jest recenzją monografii z zakresu prawa kanonicznego.