Paulina Jabłońska, Wolność sumienia i wyznania osoby małoletniej w Polsce w latach 1918–2015, Pelplin : Wydawnictwo Bernardinum 2022, 475 s. - Rozkrut, Tomasz (LIBERTAS RELIGIOSA Studium interdyscyplinarne wolności religijnej, 2025)
Recenzja pozycji książkowej autorstwa dr Pauliny Jabłońskiej