Prosument a prosument wirtualny w świetle przepisów prawa energetycznego - Baran, Dominika ("Młody Jurysta" Czasopismo Studentów i Doktorantów Wydziału Prawa i Administracji UKSW, 2023)
Artykuł omawia różnicę między prosumentem a prosumentem wirtualnym w świetle przepisów prawa energetycznego. Ponadto omawia cel wprowadzenia nowego modelu prosumenckiego na rynek energii odnawialnej.