Między rygoryzmem a laksyzmem : kanoniczny proces o nieważność małżeństwa na tle kondycji małżeństw sakramentalnych w Polsce - Sobański, Remigiusz (Prawo Kanoniczne, 2010)
Facultas Iuris Canonici Universitatis Cardinalis Stefani Wyszyński ad honorandum decimum sextum Professoris Remigii Sobański vitae lustrum expletum librum solemnem ingenua studia collegarum amicorumque, praesertim canonistorum, continentem praeparavit et edidit. Occasione praesentastionis et traditionis libri sessio scientifica convocata est, in qua etiam ipse honoratus relationem habuit de processu canonico matrimoniali in contestu conditionis hodiernae socialis spectato. Textus relationis superius publicatur.