Reguła Franciszkańskiego Zakonu Świeckich - Bar, Joachim Roman (Prawo Kanoniczne, 1987)
Dissertatio tnactat de reguła F.O.S. a Sede Apostolica anno 1978 approbata. Imprimis affert notitias historicas de antiqua regula Tertii Ordinis s. Francisci Assisiensis, deinde rationes mutationis regulae decursu temporum, postea integrum textum renovatae regulae atque explanationes singulorum articulorum regulae.