Nowy wykaz odpustów (Enchiridion indulgentiarum) - Bar, Joachim (Prawo Kanoniczne, 1969)
Auctor de nuper edita collectione sub tit. „Enchiridion indulgentiarum” tractat. Eius valorem iuridicam describit (atque „Normae de indulgentiis” in collecione traditae brevi commentario ornat. Postea concessione-s indulgentiarum allegat, dividens tractationem in concessiones indulgentiarum plenariarum et partialium. Ubi opus erat explicationes opportunas Auctor adiunxit. Hoc modo lector tum valorem tum utilitatem novae collectionis indulgentiarum profundius cognosci potest.