Forma zawarcia małżeństwa w świetle nowego Kodeksu Prawa Kanonicznego - Pawluk, Tadeusz (Prawo Kanoniczne, 1984)
Auctor m ateriam ad form am celebrationis m atrim onii pertinentem in luce novi Codicis Iuris Canonici, a Summ o P ontifice Ioanne Paulo II promulgati, praebet. Introductae m utationes potissim um illustrantur. Scopus huius articui est pastoralis et practicus.