Krzysztof Marek Kiełpiński, Kary ‘latae sententiae’. Studium historyczno-prawne, Wydawnictwo „Jedność”, Warszawa 2023, ss. 558 - Pietras, Dawid (Prawo Kanoniczne, 2025)
Recenzja dotyczy publikacji z kanonicznego prawa karnego: monografii ks. dr. Krzysztofa Marka Kiełpińskiego pt. Kary ‘Latae sententiae’. Studium historyczno-prawne opublikowanej w wydawnictwie „Jedność” w 2023 r., 558 stron.