Przepisy kanoniczne dotyczące przechowywania Eucharystii - Sztafrowski, Edward (Prawo Kanoniczne, 1988)
Mense Iunio 1987 a. Congressus E ucharisticus Nationalis in Polonia — praesente Papa Joanne Paulo — celebrabitur. Hac de de causa in Facultate luris Canonici Academiae Theologiae Catholicae Varsoviae Canonistae Poloniae congregati sunt. Hoc in symposione nonnulae quaestiones ad Mysterium Ss. mae Eucharistiae pertinentes consideratae sunt. Inter alias etiam praelectio De custodia Ss. mae Eucharistiae in iure canonico habita est. Nunc autem uti articulus in hoc periodico inseritur. Auctor nunc vigentes normae canonicae hac in materia praesetare sibi porposuit. Cum autem , ut normae istae bene intelligi et interpretari possint, in luce principiorum theologicorum considerandae sunt, etiam doctrinae Concilii Vaticani II circa mystarium Eucharisticum breviter hic praesentatur. Eadem de causa nonnullae normae liturgicae proponuntur. In principio aspectus historicus illustratur.