Prawo w prawie kościelnym - Sobański, Remigiusz (Prawo Kanoniczne, 1993)
Supra praesentatur versio polona praelectionis die 16.5.1992 in Universitate Bonnensi occasione collationis tituli doctoris honoris causa habitae. Textus originalis („Das Recht im Kirchenrecht”) in Archiv für katholisches Kirchenrecht 116 (1992) publicatur.