Odnowiona reguła trzeciego zakonu regularnego św. Franciszka - Bar, Joachim Roman (Prawo Kanoniczne, 1986)
Dissertatio breviter tractat de reguła Tertid Ordinis Regularis S. Francisci die 8 XII 1982 a Sede Apostolica approbata. Affert emim quaedam de momento atque argumento novae regulae, insuper translationem textus in linguam polonicam adiungit.