Sprawowanie Eucharystii według nowego Kodeksu Prawa Kanonicznego - Pawluk, Tadeusz (Prawo Kanoniczne, 1987)
Hoc in articulo disceptatur de eucharistica celebratione iuxta canones 899-933 novi Codicis. Auctor non solum realitatem iuridicam, sed etiam aspectus theologicos et pastorales huius realitatis exponit.