Rewizja odpustów zakonów i stowarzyszeń - Bar, Joachim (Prawo Kanoniczne, 1969)
Iuxta n. 14 constitutionis apost. „ Indulgentiarum doctrina ” de die 1. I. 1967 a., Auctor quomodo Ordines, Congregationes religiosae, Societates in communi viventes, In s titu ta saecularia necnon piae fidelium Consociationes ad S. Pa enitentiariam Apost. recurrere debent pro recognitione elenchorum et summariorum indulgentiarum tra c ta t. Novam praxim hac in re a S. Sede Apost. ad h ib itam re tu lit, atque normas in terpretationis rescriptorum S. Paenitentiariae Apost. explanavit. In appendice quaedam rescripta nuper edita, tamquam exempla novae praxis, citantur.