Formacja zakonna w świetle instrukcji z dnia 6. I. 1969 r. - Bar, Joachim (Prawo Kanoniczne, 1970)
Auctor de instructione S. Congr. pro Religiosis et Institutis Saecularibus die 6. I. 1969 a. edita tractat. Disserit nempe de normis generalibus ex instructione haustis, de praeparatione ad novitiatum, de novitiatu, de professione religiosa e t de praeparatione ad professionem perpetuam. Normas in instructione contentas explicat appicationesque piro praxi utiles proponit.