Zmiana przepisów kanonicznych o wydawaniu książek treści religijnej - Bar, Joachim Roman (Prawo Kanoniczne, 1976)
Auctor breviter tractat de decxeto S. Congr. pro Doctrina Fidei die 19 martii 1975 a. publici iuris facto. Refert enim de libris qui sine approbatione auotoritatis ecclesiasticae edi nequeunt, de modo quo censura librorum fit et de relatione inte r decretmm S. Congregationis et Codicem J. C.