Prawno-teologiczne uwagi o nowym Kodeksie Prawa Kanonicznego - Sobański, Remigiusz (Prawo Kanoniczne, 1984)
Proponitur praelectio in sessione Societatis Theologorum Polonae die 22 m aii 1983 K atow iciis habita. Lector linguae polonae ignarus versionem germ anicam in T heologische Quartalschrift 163 (1983) facile invenire potest.