Procesy małżeńskie w świetle Kodeksu Jana Pawłą II - Pawluk, Tadeusz (Prawo Kanoniczne, 1984)
Hoc in articulo auctor imprimis summa principia novi. iuris processualis ad processus matmmoniales pertineniis indicat, dein nonoullas praecipuas immutationes in hos processus inductas ostemdit. In nota finali borum processuum nova elementa recapitulantur. Scopus articuli potius practices est.