Bibliografia prac naukowych absolwentów Wyższego Seminarium Duchownego w Lądzie nad Wartą (cz. II) - Babicz, Marek (Seminare. Poszukiwania naukowe, 2000)
Niniejsza bibliografia jest kontynuacją artykułu pt. „Bibliografia prac naukowych alumnów Wyższego Seminarium Duchownego w Lądzie w latach 1957-1997”, wydrukowane w „Seminare” nr 14. Pokaż tutaj prace naukowe napisane w latach 1998 i 1999. Korekty do poprzednia bibliografia (1957-1997). W artykule przedstawiono również bibliografię prac prace naukowe pisane przez polskich salezjanów za granicą. To wszystko kończy się różnymi indeksami autorów i inne z pełnej bibliografii, w tym z lat 1957-1997.