XXXIII Międzynarodowy Festiwal Muzyki Religijnej im. Księdza Stanisława Ormińskiego SDB w Rumi (21-23 października 2021 r.) - Niegowski, Krzysztof (Seminare. Poszukiwania naukowe, 2022)
Streszczenie nie jest dostępne.